Loading...
Undefined

A FŰKE YACHT külkereskedelmi tevékenységét 1993-ban kezdte. Célunk már kezdetben megfogalmazódott: választékot és minőséget biztosítani elérhető áron.

Ezt szem elött tartva, és fokozatosan bővülő igényekhez igazodva már aközel 40 külföldi cég termékeit forgalmazzuk a hazai piacon. A vásárlókat és érdeklődőket 2001 májusa óta a Balaton környékének legnagyobb vízisport áruházában várjuk Almádiban.

Hajókínálatunk igen sokszínű:

  • Évek óta sikeresek versenykalózaink, hiszen több magyar bajnokság győztes hajói. 
    4,9 m-es könnyen szállítható motorcsónakunk igen kedvelt megrendelőink körében. Fordulékony, ugyanakkor stabil, jó menetteljesítménnyei mellett az ára is igen kedvező.
  • 5,5 m-es változatban is megjelent a nagysikerű 490-es "nagytestvére", mely egyre népszerűbb a horgászok és túrázók körében.
  • Igazi túravitorlás a FŰKE 32. A hatalmas cockpit, a kajütben mindenhol állómagasság, kategóriájában legnagyobb belső tér, kis merülés, jó vitorlázhatóság mind az átgondolt tervezésről árulkodik, mely mögött 40 év szakmai tapasztalata áll.
  • Újdonság a FŰKE 37-es vitorlás illetve a Fűke 550-es motorcsónak kabinos változata, melyről részletes információt weboldalunkon talál

Néhány forgalmazott márka a teljesség ígénye nélkül: SELVA,VETUS,RAYMARINE,QUICK,LEWMAR,GOIOT,SPARCRAFT,JOHN MAST.

Itt biztosan megtalálja az Önnek szükséges terméket, hiszen itt minden van a seklitől az orrsugárkormányig.

Üzleteink:

8220 Balatonalmádi, Fűzfői út 9. Tel/fax: (88) 432 897 Tel: (20) 9339 119

ÚJ!! 1074 Budapest, Kertész u. 29. Tel/fax:06/1/342-2501

Honlap: www.fukeyacht.hu
E-mail: info [rp_for_at] fukeyacht.hu